VERANDA
logorik.png
CARPORT

Carport / Veranda

Carport

Een carport beschermt uw voertuigen tegen de elementen van het weer. Daarnaast zorgt een carport ook voor een waardeverhoging van uw huis.
Een carport is er in vele soorten en maten. Vast aan het huis. Een vrijstaande carport. Een carport met plat dak. Een carport met dakpannen. Met plafond en verlichting?

Naar wat voor een soort u ook op zoek bent, bij ons bent u aan het goede adres.

Veranda of terrasoverkapping

Houdt u van het buitenleven? Dan is een veranda of terrasoverkapping misschien iets voor u. Een terrasoverkapping of veranda is als het ware een verlenging van uw huis of tuin waarvan u vrijwel het hele jaar kunt genieten zonder dat de weerselementen u beperken. Het geeft namelijk beschutting tegen zon, regen en wind terwijl u toch een gevoel van vrijheid ervaart in de buitenlucht.
Een veranda of terrasoverkapping kan worden voorzien van allerlei elementen zodat u nog langer kunt genieten van dit gevoel. Verlichting, warmtestralers, stopcontacten, wateraansluiting. Dit zijn zomaar een paar elementen die kunnen worden aangebracht in uw veranda of terrasoverkapping.

Over Ons

Rik Koppens Timmerwerken is een ervaren en dynamisch timmerbedrijf, waar u uw bouw- of verbouwplannen met een gerust hart kunt neerleggen. Indien gewenst regelen wij uw verbouwing van A tot Z, met 1 aanspreekpunt.

Contactgegevens

RIK KOPPENS TIMMERWERKEN V.O.F.
Schuttersveld 2
5754 PE Deurne
E: info@rikkoppenstimmerwerken.nl
T: 06-51043409

Locatie

Privacybeleid