DAKOPBOUW
logorik.png
DAKKAPEL

Dakkapel of dakopbouw

Dakkapel

Veelal wordt een zolder gebruikt als bergruimte omdat het qua loophoogte ondoenlijk is om er een volwaardige slaap -, hobby -, of speelkamer van te maken. Middels de bouw van een dakkapel is het echter mogelijk uw zolderruimte toch voor dergelijke doeleinden te gebruiken. Een dakkapel is namelijk een uitbouw op een hellend dak, welke als doel heeft om meer ruimte (inhoud) te creëren in een ruimte onder de kap. Ook zorgt een dakkapel voor extra toetreding van daglicht en zonodig voor natuurlijke ventilatie. Meestal zorgt een extra volwaardige kamer ook nog eens voor een meerwaarde van uw woning. Er is immers meer ruimte beloopbaar. Een dakkapel is dan ook een investering waar u nu, maar ook later veel plezier van kunt hebben.

Kiest u voor een dakkapel van ons? Dan kiest u voor een oerdegelijke traditionele dakkapel. Dit houdt in dat wij deze ter plekke precies op maat maken. Heeft u bijzondere wensen of eisen dan zijn deze met een traditionele dakkapel uitstekend te realiseren.

Omdat een houten frame het uitgangspunt is van een traditionele dakkapel bestaat er de mogelijkheid om deze af te werken met kunststof of hout. U bepaalt. Daarnaast kunt u de keuze maken tussen kunststof of houten kozijnen. Doordat de dakkapel in het werk wordt gemaakt, kan deze tot op de millimeter worden afgestemd op de hellingshoek van uw dak

Net als bij een prefab dakkapel kan een traditionele dakkapel in enkele gevallen ook binnen een dag gebeuren. Dit is uiteraard afhankelijk van de omvang van, de bereikbaarheid en uw wensen voor de afwerking. Is uw dakkapel nog niet dicht, dan wordt deze tijdelijk afgedekt. Omdat een traditionele dakkapel vaak meer maatwerkgericht is, duurt de totale bouwtijd vaak iets langer dan een prefab dakkapel.

 

 

 

 

 

 

 

Dakopbouw

Overweegt u om uw woning te vergroten? Heeft u dan wel eens gedacht aan een dakopbouw? Dit is een soort uitbouw, alleen wordt deze vorm van uitbouwen gerealiseerd op bijvoorbeeld een carport of garage (al dan niet bestaand). Veelal wordt dan via een doorbraak in de bestaande woning toegang verkregen tot uw nieuwe slaapkamer(s) of bijvoorbeeld uw werkkamer.

Met deze vorm van uitbouwen blijft het bebouwde oppervlak van uw perceel veelal hetzelfde, maar wordt de inhoud van uw woning toch sterk vergroot wat ook weer gunstig is voor de waarde van u woning.

Over Ons

Rik Koppens Timmerwerken is een ervaren en dynamisch timmerbedrijf, waar u uw bouw- of verbouwplannen met een gerust hart kunt neerleggen. Indien gewenst regelen wij uw verbouwing van A tot Z, met 1 aanspreekpunt.

Contactgegevens

RIK KOPPENS TIMMERWERKEN V.O.F.
Schuttersveld 2
5754 PE Deurne
E: info@rikkoppenstimmerwerken.nl
T: 06-51043409

Locatie

Privacybeleid