VERBOUW
logorik.png
AANBOUW

Aanbouw en verbouw

Aanbouw/verbouw

U heeft een eigen woning of u gaat een eigen woning kopen? Dan heeft u vast een reden om deze woning te verbouwen zodat hij echt helemaal naar uw smaak is. Bij verbouwen kunt u bijvoorbeeld denken aan een nieuw plafond maar ook aan een compleet nieuwe aanbouw.
Dus loopt u al een tijdje met de gedachte voor het verbouwen van uw woning of het realiseren van die ene aanbouw, maar u weet niet precies wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten? Dan bieden wij de oplossing! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de kosten. Uw ideeën worden verder uitgedacht of alternatieven worden aangedragen. Een inventarisatie van uw wensen zal uiteindelijk leiden tot een offerte. Zo kunt u zelf bepalen of u de investering voor uw woning aan gaat of niet.

Omdat wij een allround bouwbedrijf zijn kunnen wij (mocht u dit willen) u alle werkzaamheden uit handen nemen zodat u geen contact hoeft te onderhouden met andere partijen. Dit bespaart een hoop tijd.

 

Over Ons

Rik Koppens Timmerwerken is een ervaren en dynamisch timmerbedrijf, waar u uw bouw- of verbouwplannen met een gerust hart kunt neerleggen. Indien gewenst regelen wij uw verbouwing van A tot Z, met 1 aanspreekpunt.

Contactgegevens

RIK KOPPENS TIMMERWERKEN V.O.F.
Schuttersveld 2
5754 PE Deurne
E: info@rikkoppenstimmerwerken.nl
T: 06-51043409

Locatie

Privacybeleid